ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО АДМИНИСТРАТОРА НА ЛИЧНИ ДАННИ

 

 1. Наименование “ФИТ ФУУД” ООД
 2. ЕИК/БУЛСТАТ: 204877721
 3. Седалище и адрес на управление: гр. София, Ул. Хайдушка поляна 59Б Ет. 4
 4. Адрес за кореспонденция: гр. София, Ул. Хайдушка поляна 59Б Ет. 4
 5. E-mail: office@fitfood.bg
 6. Телефон: 0889 22 88 21
 7. 7. Уеб сайт: https://www.fitfood.bg/

 

ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КОМПЕТЕНТНИЯ НАДЗОРЕН ОРГАН

 

 1. Наименование: Комисия за защита на личните данни
 2. Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
 3. Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
 4. Телефон:02 915 3 518
 5. Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
 6. Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

„ФИТ ФУУД“ ООД осъществява дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

Текстовете по-долу ще ви разяснят каква информация ни е необходима, защо имаме нужда от нея и как я използваме. Ваше право е да ограничите нашия достъп до нея, както и да изтриете напълно Вашите лични данни от нашия сайт.

 

I.КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ СЪБИРАМЕ:

Име

Точен адрес, на който да бъде извършена доставката

Електронна поща

Телефон за контакт

 1. ЦЕЛИ И ПРИНЦИПИ ПРИ СЪБИРАНЕТО, ОБРАБОТВАНЕТО И СЪХРАНЯВАНЕТО НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ:

 

 1. ДАННИ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ДОСТАВКА (ИМЕНА, ТЕЛЕФОН, АДРЕС И ДР.)
 • Доставка продуктите на желания от Вас адрес

Контакт с потребителя и изпращане на информация към него

 • Участие в бонусната ни програма
 • Изпращане на информационен бюлетин, имейли със специални предложения, промоции, промо кодове, новини и нови функционалности.

 

III. КАК ИЗПОЛЗВАМЕ ИНФОРМАЦИЯТА, КОЯТО НИ ПРЕДОСТАВЯТЕ:

Ние използваме предоставената ни информация, за да отговорим на Вашите очаквания. Обработваме Вашите заявки, повишаваме нивото на услугата, като предлагаме различни схеми на плащане (в брой, по банков път), изготвяме Ви персонален профил с цел да улесним Вашето пазаруване и да ви спестим време, информираме ви за нови продукти и предложения, които биха могли да представляват интерес за Вас. Ние нямаме право да предоставяме персоналните Ви данни на трети лица или организации, освен ако Вие не ни оторизирате да го направим.

 

 1. СРОК НА СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ:

 

 1. Ние съхраняваме Вашите лични данни за срок не по-дълъг от съществуването на профила Ви в онлайн магазина. След заличаване на профила ви или приключване на поръчката, полагаме необходимите грижи да изтрием и унищожим всички Ваши данни, без ненужно забавяне или да ги анонимизираме (т.е. да ги приведем във вид неразкриващ вашата личност).
 2. Съхраняваме Вашите лични данни, предоставени във връзка с направени онлайн поръчки, за срок от 5 години за целите на защита на правните ни интереси при съдебни или административни спорове с потребители на онлайн магазина, като счетоводните документи се съхраняват за съответния законоустановен срок.
 3. Съхраняваме вашите лични данни, които е необходимо да се пазят по силата на приложимото законодателство за съответния предвиден срок, който може да надхвърля срока на съществуване на Вашия профил в електронния магазин или до приключване на поръчката.
 4. ВАШИТЕ ПРАВА ПРИ СЪБИРАНЕТО, ОБРАБОТВАНЕТО И СЪХРАНЕНИЕТО НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ
 5. ОТТЕГЛЯНЕ НА СЪГЛАСИЕТО ЗА ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ
 • Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез попълване на формата във Вашия профил или чрез искане в свободен текст.
 • С оттегляне на съгласието за обработване на лични данни, които са задължителни за създаването и поддържане на профил в онлайн магазина, Вашият акаунт ще стане неактивен, като Вие ще можете да разглеждате онлайн магазина и предлаганите продукти и да извършвате поръчки без или да направите нова регистрация.
 • Ако има направена от Вас поръчка, която е в процес на обработване ще трябва първо да я завършите и тогава ще можете да оттеглите съгласието си за обработване.
 • Можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработване на личните Ви данни за целите на директния маркетинг.

 

 1. ПРАВО НА ИНФОРМИРАНОСТ
 2. Вие можете по всяко време да видите във Вашия профил, ако сте регистриран потребител, данните, които обработваме за Вас.

 

VII. ПРАВО НА КОРИГИРАНЕ ИЛИ ПОПЪЛВАНЕ

Вие можете да коригирате или допълвате данни, свързани с Вас директно през Вашия профил в уебсайта или с отправяне на искане до office@fitfood.bg.

 

VllI. ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ДАННИ:

Ние осигуряваме високо ниво на защита на информацията при ползване на услугите на сайта. Личните Ви данни се съхраняват на наши сървъри, като са криптирани със ssl сертификат.

lX. ИЗГУБЕНА ИЛИ ОТКРАДНАТА ИНФОРМАЦИЯ:

Вие трябва да ни информирате, ако Вашето клиентско име, парола или кредитна карта са откраднати, изгубени или се използват против волята Ви. В такъв случай ние ще анулираме Вашия профил, за да предотвратим злоупотреби, както и ще сезираме банката издател на картата ви.

Ако установим нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, ние ще ви уведомим без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.

 

 1. КОЙ ИМА ДОСТЪП ДО ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

С цел предоставяне на услугата в пълната й функционалност и с оглед Вашите интереси, Ваши данни се предоставят на следните лица:

 • Оператор и организатор поръчки
 • Доставчик на стоките

 

В случай на нарушаване на правата Ви съгласно горепосоченото или приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, както следва:

 1. Наименование: Комисия за защита на личните данни
 2. Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
 3. Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
 4. Телефон:02 915 3 518
 5. Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
 6. Уеб сайт: www.cpdp.bg