Съобразно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп и поправка на своите лични данни, които е въвел или са станали достояние на „Фит Фууд“ ООД при ползването на електрония магазин.

Приемайки настоящите условия, потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от „Фит Фууд“ ООД по електронен път при доставка на поръчаните стоки и при необходимост от установяване на връзка.

„Фит Фууд“ ООД изрично уведомява, че предоставените от потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели. Личната информация, която потребителят предоставя на „Фит Фууд“ ООД с цел получаването на продукти, предлагани от този сайт, е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.

Потребителят няма право да излага или изпраща от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. „Фит Фууд“ ООД използва изпратената от потребителя информация единствено, за да помогне да бъде заявена дадена поръчка или да бъде изпълнена дадена транзакция, да поддържа контакт и информира потребителя.